روش درست کردن پنکیک بدون شیر و تخم مرغ مخصوص گیاهخوران
این پنکیک نوعی پنکیک رژیمی و مناسب برای گیاهخواران است که در آن از شیر و تخم مرغ استفاده نمی گردد. این پنکیک نسبت به پنکیک های معمولی ارزش غذایی و کالری کمتری داشته و یک عدد از این پنکیک حاوی 70 کیلوکالری است.
مواد لازم
1 پیمانه آرد گندم
2 قشاق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری شکر
به مقدار لازم آب
طرز تهیه پنکیک مخصوص گیاهخواران
آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و یک بار الک کنید، سپس نمک و شکر را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید. نصف پیمانه آب به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. اگر غلظت مایه حاصل شبیه ماست بود، نیازی به افزودن آب نیست، ولی اگر مایه غلیظ و سفت بود، کمی دیگر آب اضافه کنید تا غلظت آن مانند ماست گردد.
مواد را خوب هم بزنید تا دانه های شکر حل شده و مایه یکدستی حاصل گردد. کف یک تابه نچسب را با کمی روغن، چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ گردد. دو سه قاشق غذاخوری از مایه پنکیک را کف تابه بریزید، حرارت را کم نموده و صبر کنید تا روی پنکیک حباب های ریزی حاصل گردد.
حدود سه الی چهار دقیقه طول می کشد تا سطح پنکیک پر از حباب گردد، در این موقع پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. وقتی سطح پنکیک ها به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآمد، آن ها را از تابه خارج نموده و در ظرف سرو قرار دهید. پنکیک ها را به صورت گرم و با گاناش، عسل یا تکه های میوه میل کنید.
منبع: https://ecb3.blogs.rice.edu/vegan-pancake-with-soy-milk/